HTML

Tom Kaulitz and Emo.Eszti

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Sziasztok

2008.01.26. 12:46 Emo.Eszti

Igen,igen,igen EMO wok ha nem teccik szia!!!!

Szal én is elkezdem írni a blogom már volt egy blogom amit bejezeztem és most elkezdek megin írni mert már nagyon hiányzott!!

Fáj h mindenki baztat mert néha elkezdesz németül ugatni??zavar másokat h th-t halgacc estlen néha elkezdezz th-t énekelni???tédeg sennki sem ért meg????mindenki baztat h a th skacok buzik???hát pff kapják be kik ezek??mi irányítjuk az életünket egyszer élünk de akk éljunk úgy ahogy szeretnénk!!vagyis th-val együtt ha vki szeret téged elfogad úgy ahogy vagy, egy igazi barát nem azt fogja nézni h th-t halgacc-e vagy vmi nyálas paris hiltonkát hát fújjj!!!!szal fel a fejjel,nézz szembe a veszélyekkel és küzd az igazadért minden áron!!!szal NE FÉLJ A  KUDARCOKTÓL JÁTSZD VÉGIG A JÁTÉKOT!!!

JA és minden kutyaütő tinédzsernek akit maga nevel az anyukája szeressétek még jobban mert megérdemlik!!!

 

Szal elkezdem a  blogom, itt és most kijelentem nem lesznek hosszú részek de ezért megpróbálok minden nap írni!!!ÉS ha vmikor mégse tudnék írni azt előre jelzem!!!

 

na akk jó olvasást!!!!!!puszi mindenkinek!!!!!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://emogirl-fruzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr71312238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása